Antakya Teknokent Koleji
Haberler

Haberler

ÖZEL ANTAKYA TEKNOKENT KOLEJİ İLE ANTAKYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI…

Hatay  İlinin Antakya İlçesinde mesleki ve teknik eğitimin, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yoluyla güçlendirilmesi; sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği Protokolünün en üst düzeyde sağlanması amacıyla Özel Antakya Teknokent Koleji İle Antakya OSB arasında işbirliği protokolü imzalandı. Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Sn. Emrullah AVCI, Okul Müdürü Fırat GÜVERCİN ve Antakya OSB yönetim kurulu başkanı Sn. Tahsin KABAALİ, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lütfullah BAKIR, yönetim kurulu üyeleri Ahmet TANER ve Hüseyin KAZAR’ın katılımlarıyla İşbirliği Protokolü imzalandı.
Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Sn. Emrullah AVCI;
“Geleceğin rekabet dolu dünyasında fark yaratacak, yaratıcı,kendine güvenen,21. yüzyılın becerileriyle donanmış bireyleri yetiştirme hedefi ile yola çıktık. Akademik Eğitimin yanı sıra Teknik eğitimimizi donanımlı 16 Atölyemizde gerçekleştirmekle birlikte, EĞİTİM-ÜRETİM-İSTİHDAM odaklı GELECEĞİN EĞİTİM MODELİNİ uygulamaktayız. Bu minvalde imzalanan protokolün başta velilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Antakya OSB yönetim kurulu başkanı Sn. Tahsin KABAALİ ise;
“İmzalanan protokolle AOSB’nin ihtiyacı olan nitelikli iş gücünün karşılanabilmesi adına önemli bir adım atılmıştır. Protokolün başta AOSB’nin yatırımcıları olan İş adamlarımıza ve Antakya’mıza hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

ÖZEL ANTAKYA TEKNOKENT KOLEJİ İLE ANTAKYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI... Hatay  İlinin Antakya İlçesinde mesleki ve teknik eğitimin, eğitsel, sosyal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yoluyla güçlendirilmesi; sektörlerde ihtiyaç duyulan nitelikli işgücünün Okul-Sanayi İşbirliği Protokolünün en üst düzeyde sağlanması amacıyla Özel Antakya Teknokent Koleji İle Antakya OSB arasında işbirliği protokolü imzalandı. Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Sn. Emrullah AVCI, Okul Müdürü Fırat GÜVERCİN ve Antakya OSB yönetim kurulu başkanı Sn. Tahsin KABAALİ, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Lütfullah BAKIR, yönetim kurulu üyeleri Ahmet TANER ve Hüseyin KAZAR'ın katılımlarıyla İşbirliği Protokolü imzalandı. Özel Antakya Teknokent Koleji Kurucusu Sn. Emrullah AVCI; "Geleceğin rekabet dolu dünyasında fark yaratacak, yaratıcı,kendine güvenen,21. yüzyılın becerileriyle donanmış bireyleri yetiştirme hedefi ile yola çıktık. Akademik Eğitimin yanı sıra Teknik eğitimimizi donanımlı 16 Atölyemizde gerçekleştirmekle birlikte, EĞİTİM-ÜRETİM-İSTİHDAM odaklı GELECEĞİN EĞİTİM MODELİNİ uygulamaktayız. Bu minvalde imzalanan protokolün başta velilerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi. Antakya OSB yönetim kurulu başkanı Sn. Tahsin KABAALİ ise; "İmzalanan protokolle AOSB'nin ihtiyacı olan nitelikli iş gücünün karşılanabilmesi adına önemli bir adım atılmıştır. Protokolün başta AOSB'nin yatırımcıları olan İş adamlarımıza ve Antakya'mıza hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Kurucumuz Emrullah AVCI, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tolga DEPCİ’yi ziyarette bulundu.Ziyaret esnasında Antakya Teknokent Koleji İle İskenderun Teknik Üniversitesi arasında yapılabilecek işbirliği protokolü ve proje geliştirme üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Rektörümüze misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederiz.

1201, 2021

Antakya Teknokent Koleji “Engelsiz Hayat ,Engelsiz Robot” Projelerini Gerçekleştirdi

Ocak 12th, 2021|

Antakya Teknokent Koleji "Engelsiz Hayat ,Engelsiz Robot" Projelerini Gerçekleştirdi Teknokent Koleji öğrencilerimiz laboratuvarlarımızda edindikleri bilgilerle ,uzun gayretleri sonunda engelsiz yaşam için engelsiz robotumuzu yaptılar. Öğrencilerimiz robotik kodlama ve laboratuvar derslerinde öğrendiklerini güzel bir çalışmayla taçlandırmış oldular. Teknolojiye açılan kapınız Teknokent Kolejleri çağın gerektirdiği edinimleri öğrencilerinde pratiğe dönüştürmektedir.

1201, 2021

Antakya Teknokent Koleji Öğrencileri “Kapı Açma Sistemi” Projelerini Gerçekleştirdi

Ocak 12th, 2021|

Antakya Teknokent Koleji Öğrencileri "Kapı Açma Sistemi" Projelerini Gerçekleştirdi Antakya Teknokent Koleji öğrencileri bilgilerini pratiğe dönüştürerek yeni projeler üretiyor. Öğrencilerimiz özellikle kodlama çalışmalarıyla göz dolduruyor. Bugün öğrencilerimizin attıkları bu ufak adımların ileride çok değerli ve büyük projeler ortaya koyacağından eminiz. Teknokent Koleji olarak her zaman öğrencilerimizin yanında ve destekçisiyiz.

1201, 2021

Antakya Teknokent Koleji Öğrencilerini Bekliyor

Ocak 12th, 2021|

Antakya Teknokent Koleji Öğrencilerini Bekliyor COVID-19’a karşı almış olduğumuz önlemlerle güvenli okul olduğumuz TSE tarafından teyit edilmiş olundu. Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararlarını, UNESCO ve OECD tarafından yayımlanan kriterler göz önünde bulundurularak hazırlanan "Eğitim Kurumları için Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu" kapsamında belirlenen tüm koşulların sağlanması sonucunda “Okulum Temiz” belgesini [...]

Kayıt Hakkında Detaylı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

Antakya Teknokent koleji hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.